Felhasználási feltételek

A jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Sombra Kft. valamennyi, a www.feketedesign.hu honlapon (a továbbiakban: Webáruház) elérhető és megvásárolható árucikkére érvényesek. A Webáruház használatával, illetve a regisztrációval Ön, mint vásárló (a továbbiakban: Vásárló) elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglalt rendelkezéseket, tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, így online adásvételi szerződés jön létre.

A SZERZŐDŐ PARTNER ADATAI

A szerződés a Sombra Kft.-vel (a továbbiakban: Fekete) jön létre. Név: Sombra Kft. Székhely: 2040 Budaörs, Panoráma u 26. Cégnyilvántartásba bejegyző hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cégjegyzékszám: Cg. 13-09-114993 Adószám: 14044515-2-13 Számlaszám: 11600006-00000000-43336492 Ügyfélszolgálati telefonszám: +36 30 827 6550 Munkanapokon: 10.00-19.00 Szombaton: 10.00-15.00 között hívható E-mail: insitu@feketedesign.hu Webáruház domain: www.feketedesign.hu

A MEGRENDELÉS MENETE

A Vásárló a „Kosaramba rakom” feliratra kattintva tudja a terméket virtuális kosarába helyezni. Amikor a Vásárló a terméket a kosarába helyezi, megjelenik egy információs ablak, amely tájékoztatja a Vásárlót arról, hogy a termék elhelyezésre került a virtuális kosarába. A Vásárló választhat, hogy tovább tájékozódik a Webáruházban vagy befejezi a tájékozódást és elkezdi a megrendelés folyamatát a „Kosár” gombra kattintva. Ha a Vásárló az utóbbi lehetőséget választotta, akkor megjelenik a kosár tartalma, ahol leellenőrizheti kosarának tartalmát. A kosár oldalon a Vásárló módosítani tudja a megrendelést, és tételt tud törölni a kosárból. Ha a Vásárló mindent rendben talált, akkor a szállítási mód kiválasztást követően a „Tovább a pénztárhoz” feliratra kattintva elkezdheti a megrendelést és bejelentkezhet fiókjába, de a vásárlásnak nem feltétele a regisztráció. A Vásárló regisztráció nélkül is vásárolhat a kért adatok megadásával. A regisztráció lehetőséget ad arra, hogy a következő vásárlás során a tárolt adatok segítségével gyorsabb legyen a megrendelési folyamat és megtekinthetők a korábbi megrendelések adatai is. További előny, hogy a regisztrált Vásárlók részt vehetnek különböző akciókban, nyereményjátékokon.

Ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. Rosszul megadott e-mail cím esetén a visszaigazolást nem tudjuk kézbesíteni a megrendelés beérkezéséről. Amennyiben a beérkezett üzenetek mappában nem találja a visszaigazolást, ellenőrizze a SPAM – levélszemét mappákat is. Hibásan megadott telefonszám esetén nem tudjuk felvenni a kapcsolatot. Pontatlanul vagy hiányosan megadott kapcsolatfelvételi adatokból adódóan a megrendelés teljesítése ellehetetlenülhet. A „Megrendelés elküldése” gombra kattintva véglegesítheti megrendelését és küldheti el az Insitu részére. A rendelés véglegesítését követően azonban az adott rendelés vonatkozásában a számlázási és szállítási adatokban változtatás nem eszközölhető. Amennyiben a Vásárló az online megrendelési folyamatot az ott kért adatok megadásával véglegesítette és a “Megrendelés elküldése” gombra rákattintott, akkor megrendelést ad le, mely a Vásárló részéről ajánlatnak minősül. Ezen ajánlat azonban nem jár automatikusan azzal, hogy az Insitu a Vásárló ajánlatát elfogadta. A Vásárló a “Megrendelés elküldése” gombra kattintással kifejezetten tudomásul veszi, hogy nyilatkozata fizetési kötelezettséget von maga után. Megrendelések feldolgozása hétköznapokon történik: 10.00-19.00 Megrendelések teljesítésének átlagos ideje munkanapban megadva: 5 nap (raktárkészleten lévő termékek esetében)

VISSZAIGAZOLÁS

Miután a Vásárló elküldte megrendelését, ezt (az ajánlat Feketéhez történő megérkezését követő) legkésőbb 48 órán belül automatikus e-mailben a Sombra visszaigazolja a Vásárlónak, mely automatikus email megerősíti, hogy az Insitu megkapta a Vásárló által elküldött megrendelést. Ez az automatikus email a Vásárló megrendelésének részleteit is tartalmazza. Ez az automatikus email nem jelenti a Vásárló megrendelésének elfogadását, hanem csupán arról tájékoztatja a Vásárlót, hogy megrendelése beérkezett a Feketéhez. Amennyiben a megrendelés elküldését követően nem kap a megadott e-mail címre visszaigazolást, javasoljuk, hogy ellenőrizze a SPAM (levélszemét) mappát a levelező rendszerében. Amennyiben nem kapta meg a visszaigazolást, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk az I. pontban megadott elérhetőségeken.

SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTE

Ajánlatának/megrendelésének Feketéhez történő beérkezése a Vásárló részéről ajánlati kötöttséget eredményez. Az Fekete a Vásárló ajánlatát (megrendelését) külön elfogadó e-mail útján fogadja el. A szerződés az ajánlat Fekete általi elfogadásáról szóló, a Fekete által a Vásárló részére megküldött külön e-mail Vásárlóhoz történő megérkezésekor jön létre és nem a megrendelés automatikus visszaigazolásáról szóló e-mail (48 órán belüli) megérkezésével. Ha a Vásárló a visszaigazoló e-mailben szereplő adatok tekintetében hibát észlel, azt a visszaigazoló e-mail beérkezését követő 24 órán belül jeleznie kell a Webáruház ügyfélszolgálata felé (elektronikus levél útján, vagy telefonon), a nem kívánt rendelések teljesítésének elkerülése érdekében. E határidő elteltét követően a megrendelést visszaigazoló e-mailt az Insitu akként tekinti, hogy az abban foglalt adatok maradéktalanul helytállóak és a Vásárló által nem kifogásoltak. Szerződést kizárólag magyar nyelven lehet kötni. A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: Ptk.), az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben (a továbbiakban: Ekertv.) foglaltak irányadóak. A szerződés – amennyiben a Vásárló a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személynek (a továbbiakban: Fogyasztó) minősül – a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit. A megrendelés adatait az Insitu tárolja. Regisztrált Vásárlók a Honlapra bejelentkezve is megtekinthetik megrendeléseiket.

Fizetési módok

A Webáruházban a termékek mellett feltüntetett ár magyar forintban értendő és tartalmazza a törvényben rögzített ÁFA-t. Az ár a megrendelés időpontjában feltüntetett ár. Ehhez számítandó még a szállítási költség, melyet a termék ára nem tartalmaz, azaz e költség a termék árán felül felmerülő költség. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, a Fekete teljes körűen tájékoztatja a Vásárlókat az akcióról és annak pontos időtartamáról. A Fekete fenntartja magának a jogot, hogy a Webáruházban értékesített termékek és a Fekete Design Spotban fellelhető termékek árai között eltérés legyen.

A termék kifizetése a Vásárló választása szerint történhet készpénzben, banki átutalással vagy utánvéttel.

Készpénzes vagy bankkártyás fizetés

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja a Vásárló kiegyenlíteni, akkor válassza a házhozszállítás utánvéttel vagy a személyes átvétel módot, mely esetben a vételár kiegyenlítése a Fekete Design Spotban (1053 Budapest, Múzeum krt 5.), vagy kiszállítás kérése esetén a szállítónál történik.

Banki átutalással fizetés

Amennyiben a rendelés értékét banki átutalással kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza a házhozszállítás banki átutalással módot. A fizetés teljesítéséről a Vásárló visszaigazoló e-mailt kap a Feketétől és ezt követően kerül összeállításra a rendelés.

Átvétel és szállítási módok

A vásárlás végén kétféle átvételi opcióból választhatsz:

1. Bolti átvétel – ez azt jelenti, hogy miután az árukat a webshop-ban összeválogattad, az INSITU üzletben  (Bp. V. ker. Múzeum krt. 7. passzázs, H-P 10-19, Szo 10-15) tudod azokat átvenni és kifizetni. A fizetés ilyen esetben az üzletben történik, ahol készpénz, bankkártya és különböző utalványok segítségével teljesítheted azt. Természetesen ez esetben szállítási díjat nem számítunk fel!

A bolti átvétel személyes úton történő vásárlásnak minősül, így a 14 napos elállás joga ez esetre nem vonatkozik!

2. Házhozszállítás – ebben az esetben a megrendelt árut a DPD Futárszolgálat segítségével szállítjuk ki a kért címre. A kiszállítás határideje általában a rendelés feladásától számított 1-3 munkanap. A fizetés alapesetben utánvéttel történik az átvételkor, készpénzben. A szállítás költsége utánvét fizetése esetén 1950 Ft. Amennyiben csökkenteni szeretnéd a szállítás díját, lehetőséged van a végösszeg banki átutalására is. Ebben az esetben csupán 1600 Ft-ot kell fizetned a szállításért. Ha ezt a fizetési opciót szeretnéd igénybe venni, kérjük jelezd fizetéskor a megjegyzések rovatban!
Ha szeretnéd, hogy a futár a kézbesítés előtt telefonon felvegye veled a kapcsolatot, írd be a megjegyzés rovatba! A szolgáltatás díja 150 Ft.
Kiszállítást az ország egész területére vállalunk. (Sőt, a világ összes többi országába is – árakról érdeklődj emailben.) Ha sürgős szállításra van szükséged, természetesen azt is megoldjuk – csak hívj minket telefonon (30/8276550)!

Külföldi címekre a kiszállítás díja: 8.000 – 12.000 Ft, mely a vásárlás végén kerül felszámításra.

Vannak olyan termékek, amelyek elkészítése pár napot vehet igénybe. Sajnos ezekre nem tudjuk minden esetben vállalni az átadási határidőt, de erről időben emailt küldünk. Ez az egyediség ára. Megértésedet köszönjük!

Minden vásárlásról a hatályos jogszabályoknak megfelelő ÁFÁ-s számlát állítunk ki.

Amennyiben kérdésed van az áruházzal, annak használatával, vagy akár a termékeinkkel kapcsolatban, kérjünk fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06/30-8276550-es telefonszámon (munkanapokon 10-18 óra között), vagy email-ben (bármikor).

Jogok és kötelezettségek:
(a 17/1999 (II.5) kormány rendelet alapján)

Elállás és csere

Elállási jog gyakorlásának menete

A Vevő a vásárlási szándékától az áru átvételét követő tizennégy (14) munkanapon belül indoklás nélkül elállni jogosult.

Ha a Vevő elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) a feltüntetett elérhetőségek igénybevételével az Eladó részére.

Áruházunk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

A Vevő elállás esetén köteles a megrendelt terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, ha a Vevő a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket.

A termék visszaküldésének költsége a Vevőt terheli, a termék postai küldeményként nem küldhető vissza. Az Eladónak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségén kívül az elállás kapcsán a Vevőt semmilyen más költség nem terheli.

A vásárló kérésére, kollégáink készséggel gondoskodnak a visszaszállítás bonyolításáról, ügyfelünk ilyen irányú igényét ügyfélszolgálatunkon jelezhetik. Ebben az esetben, a visszaszállítás költségeivel kapcsolatosan az Eladó mindenkori szállítási díjtáblázata az irányadó.

Ha a vevő eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Vevő elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 30 napon belül az Eladó visszatéríti a Vevő által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a Vevő az Eladó által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. Az Eladó jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a Vevő nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte.

A Vevő kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a termékekről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan hibás, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett. Ebben az esetben a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk.
A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha olyan árut vásárol, amely a Vevő személyéhez kötött, illetve amelyet a Vevő utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő.

Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a (151/2003 (IX.22)Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és onnan bármikor törölheti őket.

Privacy Settings saved!
Adatvédelmi beállítások

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és onnan bármikor törölheti őket.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

A weboldal használatához az alábbi technikailag szükséges cookie-kat használjuk:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce webshop rendszert használunk. A kosár és megrendelés feldolgozásához néhány speciális cookie szükséges. Ezen cookie-k szükségesek az oldal megfelelő működéséhez és nem kapcsolhatók ki.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Elutasítom az összest
Elfogadom az összest
0